Трик прашање за креативно размислување

trik-prashanje-za-kreativno-razmisluvanje-01.jpg

Замислете дека сте на некоја фарма на село. Насекаде зеленило и многу животни. Без интернет и далеку од градската врева...

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Трик прашање: Која е оваа жена? Ќе сфатите ли што се случува, која е оваа жена што секогаш точно ја знае информа...
Трик прашање за креативни умови: Што сум јас? Хммм, што може да биде ова? Ќе ви падне ли на ум креативниот одговор на ова праш...
Трик прашање кое може да ги збуни и најмудрите Размислете добро, голема е веројатноста да се збуните и да дадете погрешен одгов...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg