Трик прашање за умни глави: Како се случило тоа?

Колку го пуштате умот надвор од кутијата? Дали ќе се сетите на одговорот на ова трик прашање? Размислете добро...

trik-prashanje-za-umni-glavi-kako-se-sluchilo-toa-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Квиз: 10 народни гатанки што добро ќе ве замислат Ни, ткаено, ни предено, ни шиено, по куќи растурено. Што е тоа? Ни, ткаено, н...
Збунувачко трик прашање: Колкава е веројатноста дека ќе им се роди син? Размислете добро, голема е веројатноста да се збуните и да дадете погрешен одгов...
Трик математичко прашање за бистри умови: Колку вкупно години ќе имаат братот и сестрата? Како се снаоѓате со предизвикувачките математички трик прашања? Ќе успеете ли да...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg