Лесна детска гатанка: Што е тоа?

Некои гатанки навистина бараат детално размислување, но на оваа одговорот сигурно ќе ви падне на ум за миг.

lesna-detska-gatanka-shto-e-toa-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Математичка мозгалка: Кој број треба да стои на местото на прашалникот? Ајде да видиме колку мозокот ви размислува математички. Со кој број треба да бид...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg