Детска гатанка: Вода пие, а не е живо

Како се снаоѓате со гатанките? Оваа е од полесните... За колку секунди ќе се сетите на одговорот?

detska-gatanka-voda-pie-a-ne-e-zivo-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Предизвик за умни глави: Кој од двајцата мажи треба прв да се спаси и зошто? Двајцата мажи се во неволја и нивните чамци немаат капацитет да се задржат над п...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg