Гатанка за најумните глави: Ќе се сетите ли?

Звучи контрадикторно... Што може да биде тоа? Ќе се сетите ли на одговорот на оваа гатанка?

gatanka-za-najumnite-glavi-kje-se-setite-li-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Предизвик за умни глави: Кој од двајцата мажи треба прв да се спаси и зошто? Двајцата мажи се во неволја и нивните чамци немаат капацитет да се задржат над п...
Загатка за умни глави: Кој број е паркинг местото на кое има автомобил? Како се снаоѓате со логичките загатки? Дали брзо доаѓате до решението?  ...
Шеговито трик прашање, на чиј одговор тешко дека ќе се сетите Зошто го прави човекот ова? Што се случува, кое може да биде објаснувањето на ов...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg