Трик прашање: Можете ли да погодите која личност е најсиромашна?

На илустрацијата се прикажани четворица луѓе кои седат неколку часа во ресторан. Според она што можете да го видите, вие треба да погодите која личност е најсиромашна.

trik-prashanje-koja-lichnost-e-najsiromashna-01.jpg

Секако, не го сфаќајте ова пресериозно, се работи само за забавен тест. Да видиме дали умот би ви отишол во „правилна“ насока.

Точниот одговор е на следната страница…Би можело да ве интересира:

Трик прашање: Кој фризер е подобар - кај кого ќе отидете? Дали внимавате на деталите и носите добри одлуки во животот? Тестирајте се со ов...
Трик прашање за умни глави: Кој збор станува „пократок“? Дали добро се снаоѓате со трик прашањата? Еве едно кратко прашање што ќе ве нате...
Квиз: Загатки кои ќе откријат – дали умот може да ве излаже? Многу често се случува умот да не прелаже и импулсивно да избрзаме со некој закл...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg