Предизвик за умни глави: На кое прашање никој никогаш не може да одговори со „да“?


Предизвик за умни глави: На кое прашање никој никогаш не може да одговори со „да“?

На кое прашање никој никогаш не може да одговори со „да“? Размислете добро... Едноставно е, но дали ќе се сетите?

predizvik-za-umni-glavi-na-koe-prashanje-nikoj-nikogash-ne-mozhe-da-odgovori-so-da-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Загатка за умни глави: Што сум јас? Како се снаоѓате со загатките? Се сметате ли себеси за умна глава? Ајде тестирај...
Трик прашање: Секој ден ја полниш, а никогаш не е полна, што е тоа? Како се снаоѓате со загатките? Дали ќе се сетите на одговорот на оваа? Одговорот...
Трик прашање: Колку мачки има во собата? Нова доза тестирање на вашиот ум... Ајде сега едно полесно трик прашање со мачки...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg