Гатанка на чиј одговор тешко ќе се сетите


Гатанка на чиј одговор тешко ќе се сетите

Знаете ли македонски гатанки? Ја знаете ли конкретно оваа? Добро размислете околу одговорот...

gatanka-na-chij-odgovor-teshko-kje-se-setite-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Гатанка која треба брзо да ја погодите Ги знаете ли старите народни гатанки? Сте се сретнале ли досега со оваа? Кој е о...
Гатанка за бистри умови: Кое е решението? Тестирајте ја својата интелигенција со уште една во низата гатанки. Кој е одгово...
Гатанка за умни глави: Кој е одговорот? Добро размислете пред да дадете одговор. Што може да биде тоа? Ќе се сетите ли н...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg