Трик прашање: Која гума не се движи кога автомобилот врти надесно?


Трик прашање: Која гума не се движи кога автомобилот врти надесно?

Како се снаоѓате со трик прашањата? Дали ќе успеете да го одговорите ова? Ајде тестирајте ја својата способност...

trik-prashanje-koja-guma-ne-se-dvizhi-koga-avtomobilot-vrti-nadesno-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Трик прашање: Колку мачки има во собата? Нова доза тестирање на вашиот ум... Ајде сега едно полесно трик прашање со мачки...
Трик прашање: Каде седи таа личност? Дали логичкото размислување ви е силна страна? Како ќе се снајдете со ова трик п...
Трик прашање за логичари - Како е можно ова? Дали се сметате за остроумни? Сакате ли шах? Ајде тестирајте се со ова трик праш...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg