Загатка: Која девојка му се допаѓа на мажот? - Results from #1


Загатка: Која девојка му се допаѓа на мажот?

Кога сме со група луѓе, скоро сите ние потсвесно ги вртиме стапалата кон личноста којашто најмногу ни се допаѓа.

На илустрацијата можете да забележите дека стапалата на мажот се свртени кон девојката под број 3. Што значи, на мажот му се допаѓа таа девојка.

zagatka-koja-devojka-mu-se-dopagja-na-mazhot-01.jpg

Спирова С. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Загатка за умни глави - кој е одговорот? Понекогаш треба добро да се замислиме за да ги одгатнеме загатките, но понекогаш...
Загатка за умни глави: Што сум јас? Како се снаоѓате со загатките? Се сметате ли себеси за умна глава? Ајде тестирај...
Трик прашање за остроумни - ќе се сетите ли на одговорот? Kaко се снаоѓате со загатките? Ќе се сетите ли на одговорот на оваа? Што може да...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg