Предизвик за познавачи на македонските дијалекти: Што сум во Охрид?

Одговорот што го баравме е:

trik-prashanje-za-makedonskite-dijalekti-shto-sum-vo-ohrid-04.jpg

Б. С. Б. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Лесно трик прашање: Кој влегува прв во домот? Сакате ли трик прашања за размрдување на мозокот? Ова е навистина лесно, но дали...
Лесно трик прашање: Колку ќе тежи петелот? Ова забавно трик прашање нема да ви одземе многу време, сигурно брзо и лесно ќе ...
Трик прашање: Кој лаже во ситуацијата - како е можно ова? Ќе сфатите ли што се случува, кое може да биде објаснувањето на оваа чудна ситуа...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg