Трик прашање кое нема да го решат оние со безобразни умови

Ајде да провериме дали имате безобразен ум и прво ви доаѓаат „валкани“ мисли, а потоа логични. Што е точниот одговор?

trik-prashanje-koe-nema-da-go-reshat-onie-so-bezobrazni-umovi01.jpg

Ова трик прашање малку ќе ве помачи, посебно доколку на ум ви доаѓаат само безобразни мисли.

Размислете добро пред да преминете на втора страна за точниот одговор...Би можело да ве интересира:

Трик прашање: Кој прави потези додека е седнат? Дали вашиот мозок секогаш и за сè бара решенија? Дали така ќе биде и со ова трик...
Трик прашање кое добро ќе ви го размрда мозокот Дали вашиот мозок секогаш и за сè бара решенија? Дали така ќе биде и со ова трик...
Трик прашање: Се ставаат на маса, се сечат, но не се јадат - што е тоа? Дали вашиот мозок секогаш и за сè бара решенија? Дали така ќе биде и со ова трик...
Трик прашање кое може да ве збуни: Колку кругови гледате? Дали сте од оние што сакаат предизвици? Ве предизвикуваме да одговорите точно на...
Трик прашање: Колку краеви има стап и половина? Ќе се сетите ли колку, кој може да биде одговорот? Пишете ни го можниот одговор....
Трик прашање: Што може да ја исполни собата, а воопшто не зазема простор? Дали ви одат од рака трик прашањата? Ќе се сетите ли на одговорот на оваа загатк...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg