Трик прашање за досетливи луѓе - дали имате безобразен ум?

Ако првото што ви падна на памет е безобразно – размислете уште еднаш бидејќи е неточен одговор.

trik-prashanje-za-dosetlivi-lugje-dali-imate-bezobrazen-um-01.fw.jpg

Колку време ќе ви треба за да дојдете до вистинскиот одговор?

Знаат ли трик прашањата да ве збунат или секогаш како „од пушка“ веднаш го кажувате точниот одговор? Ајде да провериме.

Точниот одговор е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Трик прашање: Која е оваа жена? Ќе сфатите ли што се случува, која е оваа жена што секогаш точно ја знае информа...
Трик прашање за умни глави: Колку време ќе им биде потребно? Ајде за миг со мислите отпатувајте и замислете си ја оваа ситуација, па пресмета...
Трик прашање за креативни умови: Што сум јас? Хммм, што може да биде ова? Ќе ви падне ли на ум креативниот одговор на ова праш...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg