Загатка за логичари и умни глави: Каде било откриено растението?

Бараниот одговор е...

zagatka-za-logichari-i-umni-glavi-kade-bilo-otkrieno-rastenieto-02.jpg

Б. С. Б. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Загатка за умни глави – ќе се сетите ли од прва на одговорот? Загатка која ќе ви го помачи мозокот ако логиката не ви е силна страна. Кој е то...
Трик прашање: Кој лаже во ситуацијата - како е можно ова? Ќе сфатите ли што се случува, кое може да биде објаснувањето на оваа чудна ситуа...
Прашање за логичари: Кој број треба да стои на местото на прашалникот? Ајде да провериме дали математиката и логиката ви е силна страна. Погледнете доб...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg