Трик прашање за умни глави: Колку време ќе им биде потребно?

Ајде за миг со мислите отпатувајте и замислете си ја оваа ситуација, па пресметајте... Колку време ќе им биде потребно, што мислите?

trik-prashanje-za-umni-glavi-kolku-vekje-kje-im-bide-potrebno-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Трик прашање: Што се наоѓа среде Париз? Сте го посетиле ли Париз? Главниот град на Франција лежи на бреговите на реката&...
Трик прашање: Кој прави потези додека е седнат? Дали вашиот мозок секогаш и за сè бара решенија? Дали така ќе биде и со ова трик...
Трик прашање само за најумните глави Како се снаоѓате со трик прашањата? Ова не е толку едноставно, дали ќе се сетите...
Трик прашање: Колку краеви има стап и половина? Ќе се сетите ли колку, кој може да биде одговорот? Пишете ни го можниот одговор....
Трик прашање: Се ставаат на маса, се сечат, но не се јадат - што е тоа? Дали вашиот мозок секогаш и за сè бара решенија? Дали така ќе биде и со ова трик...
Трик прашање кое може да ве збуни: Колку кругови гледате? Дали сте од оние што сакаат предизвици? Ве предизвикуваме да одговорите точно на...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg