Шеговито, но интригантно трик прашање - ќе одговорат само најкреативните умови

Ваква ситуација сигурно никогаш немаше да ви падне на ум, но еве замислете ја и обидете се да ни дадете одговор...

rrwwrrw.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Трик прашање: Која е оваа жена? Ќе сфатите ли што се случува, која е оваа жена што секогаш точно ја знае информа...
Шеговито трик прашање: Што ќе се случи со козата? Ајде предизвикајте си го мозoкот со едно шеговито трик прашање... Што ќе се...
Трик прашање само за најумните глави Како се снаоѓате со трик прашањата? Ова не е толку едноставно, дали ќе се сетите...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg