За луѓе на кои очите ништо не им пропуштаат – кој е крадецот?

Дали сте од оние луѓе на кои очите им шетаат и нема ситуација што не ја виделе? Тогаш откријте кој е крадецот во продавницата.

za-lugje-na-koi-ochite-nishto-ne-im-propushtaat-koj-e-kradecot1.jpg

Мал процент се луѓето кои успеваат да гледаат што се случува секаде околу нив и имаат специјална моќ на забележување детали.

Ајде да провериме дали сте вие помеѓу нив.

Погледнете ја оваа сцена во продавница – кој е крадец?

za-lugje-na-koi-ochite-nishto-ne-im-propushtaat-koj-e-kradecot-01.jpg

Одговорот е на следната страна... Би можело да ве интересира:

Трик прашање за досетливи луѓе кои не паничат: Што ќе земете со вас? Замислете дека куќата гори и можете да земете само една од две важни работи – се...
Предизвик за познавачите на македонскиот јазик: Како се викаат цевките? Без нив не можете да запалите ќумбе за да испечете пиперки за ајвар, а ќе ви тре...
Трик прашање: Кој лаже во ситуацијата - како е можно ова? Ќе сфатите ли што се случува, кое може да биде објаснувањето на оваа чудна ситуа...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg