Навидум безобразно трик прашање - кој може да биде одговорот?

navidum-bezobrazno-trik-prashanje-koj-mozhe-da-bide-odgovorot-02.jpg

С. С. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Трик прашање кое добро ќе ви го размрда мозокот Дали вашиот мозок секогаш и за сè бара решенија? Дали така ќе биде и со ова трик...
Трик прашање: Кој прави потези додека е седнат? Дали вашиот мозок секогаш и за сè бара решенија? Дали така ќе биде и со ова трик...
Трик прашање кое може да ве збуни: Колку кругови гледате? Дали сте од оние што сакаат предизвици? Ве предизвикуваме да одговорите точно на...
Трик прашање: Колку краеви има стап и половина? Ќе се сетите ли колку, кој може да биде одговорот? Пишете ни го можниот одговор....
Трик прашање: Се ставаат на маса, се сечат, но не се јадат - што е тоа? Дали вашиот мозок секогаш и за сè бара решенија? Дали така ќе биде и со ова трик...
Трик прашање: Што може да ја исполни собата, а воопшто не зазема простор? Дали ви одат од рака трик прашањата? Ќе се сетите ли на одговорот на оваа загатк...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg