Учиме за Македонија: Кој е „најнизок“ град во нашата држава?

Дали географијата ви беше силна страна во средно училиште? Дали се сеќавате на одговорот на ова прашање? 

uchime-za-makedonija-koj-e-najnizok-grad-vo-nashata-drzhava-01.jpg

Точниот одговор е на следната страница...Би можело да ве интересира:

Трик прашање: Кој лаже во ситуацијата - како е можно ова? Ќе сфатите ли што се случува, кое може да биде објаснувањето на оваа чудна ситуа...
Загатка што прво ќе ве збуни, па ќе ве насмее – ќе се сетите на одговорот? Оваа загатка прво ќе ве збуни, а кога ќе го видите одговорот сигурно ќе се насме...
Шеговито трик прашање: Што ќе се случи со козата? Ајде предизвикајте си го мозoкот со едно шеговито трик прашање... Што ќе се...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg