Х-фактор: Калиопи во куќата на Александра Ковач ќе одлучува за македонските натпреварувачи

По одлуките на Масимо Савиќ и Жељко Јоксимовиќ за тројцата финалисти кои продолжуваат во емисиите кои ќе се одржуваат, на ред се уште Александра Ковач и Тончи Хулиќ, да ги одберат своите.

x-faktor-kaliopi-vo-kukata-na-aleksandra-kovac-ke-odlucuva-za-makedonskite-natprevaruvaci-01

Додека кај Масимо помошничка при одлуката беше Нина Бадриќ, а кај Жељко беше Мирко Вукомановиќ, Александра како своја помошничка ја одбра нашата Калиопи, а Тончи го одбра Петар Грашо.

За среќа, Калиопи ќе биде во групата каде што се момците, меѓу кои и Македонците Давид и Боби.

Со оглед на нивните досегашни настапи, нема потреба од сомнежи дека би продолжиле понатаму, но Калиопи секако ќе биде добредојдена да е таму како нивна поддршка без разлика на одлуката.

x-faktor-kaliopi-vo-kukata-na-aleksandra-kovac-ke-odlucuva-za-makedonskite-natprevaruvaci-1.jpg

x-faktor-kaliopi-vo-kukata-na-aleksandra-kovac-ke-odlucuva-za-makedonskite-natprevaruvaci-3.jpg

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg