Жељко стана да му аплаудира на Боби Мојсовски (видео)


Жељко стана да му аплаудира на Боби Мојсовски (видео)

Во минатата емисија беше вистинска радост кога на крајот соопштија дека продукцијата на Х-фактор одлучила да врати дури четворица кандидати, а меѓу нив беше и нашиот Боби Мојсовски.

zeljko-stana-da-mu-aplaudira-na-bobi-mojsovski-video-01

Ако некој мислеше дека не е доволно добар штом испадна уште во куќата на судиите, тој го докажа спротивното.

Иако е препознатлив по својот поп-рок стил на пеење, овој пат се претстави со евровизиската песна на Горан Каран „Остани“ и ги воодушеви сите.

Доказ за тоа се реакциите и на публиката и на жирито.

Жељко Јоксимовиќ стоечки му аплаудираше и му кажа дека би сакал да пее како него, Тончи остана без зборови, а Масимо е среќен што се вратил во шоуто. Александра смета дека публиката допрва ќе слушне што сè може тој.

Во оваа емисија испаднаа згодните девојки „Анџелине“ од групата на Тончи Хулиќ, а продукцијата одлучи да ја врати екстравагантната Даниела на голема радост на сите останати натпреварувачи, кои најмногу ја поддржуваа и бараа.

zeljko-stana-da-mu-aplaudira-na-bobi-mojsovski-video-2.jpg


Погледнете го настапот на Боби: