Какви мажи привлекувате според хороскопскиот знак?


Какви мажи привлекувате според хороскопскиот знак?

Секоја жена има различен вкус и посебен тип на мажи кои ја привлекуваат. Но, истото важи и обратно. Постои и посебен тип на мажи кои таа ги привлекува.

kakvi-mazhi-privlekuvaat-zhenite-spored-horoskopskiot-znak-001.jpg

Најчесто велат дека спротивностите се привлекуваат, но не постои правило.

Некои хороскопски знаци привлекуваат мажи кои се нивна спротивност, а некои пак, привлекуваат мажи кои се исти како нив.

Во кој тип на жени припаѓате вие и какви мажи привлекувате според хороскопскиот знак?

Овен – некој кој е целосна спротивност

Жените во знакот на Овен имаат самодоверба и сакаат да доминираат во врската. Интересно е тоа што тие привлекуваат мажи кои не се толку страсни како мажите во овој знак кои секогаш размислуваат и анализираат. Но, токму поради тоа успеваат.

Бик – некој нестабилен

Жените во овој знак се далеку од едноставни, но тие исто така не сакаат компликации. Тие се одговорни и организирани, па не е ни чудно што привлекуваат мажи кои имаат потреба од хармонија и мир.

Близнаци – некој мистериозен и отворен за сè

Не постои хороскопски знак кој е понепредвидлив од Близнаците, а посебно жените. Тие може да бидат расположени и среќни во еден момент, а во другиот да им падне расположението. За да ги натераат да бидат постојано енергични, мажите кои сакаат жени-Близнаци се мистериозни, авантуристички и отворени за сè.

Рак – некој неочекуван

Жените во овој знак често се наоѓаат во чудни ситуации и создаваат пријателска зона со луѓето без да забележат. Овој хороскопски знак е нежен и грижлив, но не сите го ценат тоа. Затоа жените Ракови привлекуваат мажи кои изгледаат како да се целосно незаинтересирани за нив.

Лав – некој целосно посветен

Лавовите се многу среќни. Жените во овој знак секогаш привлекуваат мажи кои би направиле сè за девојката. Често жената Лав може да сака да ги успори работите, но тие успеваат да се справат и да надминат сè брзо бидејќи се силни.

Девица – некој на кој му е потребна помош и поправање

Како и со сè друго, Девиците жени сакаат да ги комплицираат работите наместо да ги поедностават. Тие често привлекуваат мажи кои имаат проблеми и им е потребно поправање, но тоа не им пречи. Девиците привлекуваат мажи кои сакаат да имаат некој кој ќе се грижи за нив и некој на кого можат да се посветат.

Другите 6 знаци се наоѓаат на следната страна...Би можело да ве интересира:

Жените рангирани според хороскопот - од најдобри до најлоши девојки за... Имавме можност да видиме како мажите се рангирани според хороскопот од моногамни...
Од најдобри до најлоши: Какви сопруги се жените според хороскопот? Идејата за брак ја впиваме уште како мали, па не е ни чудо што жените третина од...
Вагите „паѓаат“ на добар изглед, Биковите на луксуз: Што очекуваат хор... Без разлика дали се знаете цел живот, или туку што сте се запознале, планирањето...