Каде и со кого треба да патувате во 2018, според хороскопскиот знак?


Каде и со кого треба да патувате во 2018, според хороскопскиот знак?

Можеби астрологијата не е нешто по што треба да се водиме во донесувањето одлуки, но сепак има многу луѓе на кои тоа им значи.

kade-treba-da-patuvate-vo-2018-spored-horoskopskiot-znak-01.jpg

Па, независно дали целосно верувате или не, овој хороскоп може да ви даде идеја, која не е лошо да ја реализирате.

Ако сте љубител на патувања, прочитајте си каде и зошто треба да отпатувате во 2018, според вашиот хороскопски знак и со кого е најдобро да го направите тоа.

Можеби, ќе откриете дека сепак има нешто и во астрологијата, а патувањата, на никој нема да му дојдат лошо. 

Овен

Земја: САД

Патувајте со: Близнаци, Лав, Стрелец, Водолија

Не патувајте со: Рак, Јарец

Овните во 2018 треба да ја искористат можноста да ги истражат Соединетите Американски Држави, бидејќи овде одлично ќе се вклопат со својата страст и позитивност.

Тие се авантуристи кои ќе шетаат по различни земји и патувањето овде за нив ќе биде неверојатно искуство.

kade-treba-da-patuvate-vo-2018-spored-horoskopskiot-znak-02.jpg

Бик

Земја: Тајланд

Патувајте со: Рак, Девица, Јарец, Риби

Не патувајте со: Лав, Водолија

Тајланд е земја која се движи по рекреативна патека, а на опуштените Бикови ќе им биде идеална.

Луѓето таму се културни и пријателски настроени, а Биковите исто така се љубезни и иако понекогаш можеби „стиснати“, за среќа, и во оваа земја се патува со ограничен буџет.

kade-treba-da-patuvate-vo-2018-spored-horoskopskiot-znak-03.jpg

Близнаци

Земја: Сингапур

Патувајте со: Овен, Лав, Вага, Водолија

Не патувајте со: Девица, Риби

Сингапур е идеална земја за интелектуалните Близнаци, бидејќи луѓето таму се смета за интелигентен, како и хумористичен, во што Близнаците ќе уживаат.

Историјата и културата, како и активностите и кујната, ќе бидат исто така предизвик за нив.

kade-treba-da-patuvate-vo-2018-spored-horoskopskiot-znak-04.jpg

Рак

Земја: Италија

Патувајте со: Бик, Девица, Скорпија, Риби

Не патувајте со: Овен, Вага

Раковите се познати по нивната креативност, а Италија е земја измислена за нив, која е позната по уметноста и музиката. Ќе се сложуваат со локалците кои како нив, се емотивни, љубезни и пријателски настроени.

kade-treba-da-patuvate-vo-2018-spored-horoskopskiot-znak-05.jpg

Лав

Земја: Австралија

Патувајте со: Овен, Близнаци, Вага, Стрелец

Не патувајте со: Бик, Скорпија

Австралијците се познати по нивната пријателска природа, а за Лавовите тоа е многу важно, бидејќи тие се со големо срце и голема лојалност.

Лавовите се познати и по енергичноста, а оваа земја има да им понуди многу активности каде ќе ја пренасочат нивната енергија – од водни спортови до џунгли.

kade-treba-da-patuvate-vo-2018-spored-horoskopskiot-znak-06.jpg

Девица

Земја: Англија

Патувајте со: Бик, Рак, Скорпија, Јарец

Не патувајте со: Близнаци, Стрелец

Девиците се скромни луѓе на кои може секој да се потпре, што ги прави многу слични со традиционалните, културни Англичани.

Тие се вредни, интелигентни и аналитичари, а англиската историја ќе им овозможи многу фасцинантни искуства и забава.

kade-treba-da-patuvate-vo-2018-spored-horoskopskiot-znak-07.jpg

Другите 6 знаци на следната страна...Би можело да ве интересира:

Која е злобната страна на секој хороскопски знак? Во астрологијата, хороскопскиот знак Риби, има симбол на 2 риби поврзани за опаш...
Што ќе прави секој хороскопски знак после дипломирањето? Веројатно, најтешкиот дел после дипломирањето е кога треба да одговарате на праш...
Хороскоп во една реченица: Што да очекувате од 2018-та година? 2018-та година на некого ќе му донесе радост и убави моменти, на друг успех на п...