Што секој знак го вади од такт? Близнаците ќе пукнат на „Замолчи!“, Девиците превртуваат очи за „Грешка си!“

Никогаш не им ги зборете или правете следните работи на дванаесетте хороскопски знаци. Тие имаат трпение, ама кога ќе ги погодите во слабите точки, бидете подготвени да ги запознаете во сосема поинакво светло.

shto-sekoj-znak-go-vadi-od-takt-bliznacite-kje-puknat-na-zamolchi-devicite-prevrtuvaat-ochi-za-greshka-si-1.jpg

Знаевте ли дека Близнаците не поднесуваат да се заќутувани? Исто како што и Скорпиите се грозат од лаги, а Лавовите преѕираат кога некој се обидува да биде подобар од нив.

Кој е знакот кому не смее да му чепнете од храната? На кого е можно да му се замерите и со обична шега?

Секој хороскопски нешто го вади од такт, а за да избегнете вакво сценарио, ова се дванаесетте работи кои никогаш не смее да им ги приредите:

Овен

shto-sekoj-znak-go-vadi-od-takt-bliznacite-kje-puknat-na-zamolchi-devicite-prevrtuvaat-ochi-za-greshka-si-2.png

Овните може да бидат мошне експлозивни, агресивни и импулсивни. Притоа, вообичаено се добро градени и физички силни, па навистина е попаметно да не им се замерувате.

Бик

shto-sekoj-znak-go-vadi-od-takt-bliznacite-kje-puknat-na-zamolchi-devicite-prevrtuvaat-ochi-za-greshka-si-3.png

Биковите со драго срце ќе ја поделат својата храна со вас, особено кога тие самите ја зготвиле. Меѓутоа, ако без дозвола им земете залак од чинијата, ова ќе го сметаат за голема навреда. И ќе ве обвинат дека немате основна култура.

Близнаци

shto-sekoj-znak-go-vadi-od-takt-bliznacite-kje-puknat-na-zamolchi-devicite-prevrtuvaat-ochi-za-greshka-si-4.png

Близнаците се познати дрдорковци. Ова е нивното второ име. Ако им кажете да замолчат, исто е како да сте ги испратиле на мачење. Ним не им е издржливо да ќутат. Ќе пукнат.

Рак

shto-sekoj-znak-go-vadi-od-takt-bliznacite-kje-puknat-na-zamolchi-devicite-prevrtuvaat-ochi-za-greshka-si-5.png

Раковите едноставно не поднесуваат критики. Дури ни конструктивните забелешки не доаѓаат предвид. Тие знаат да бидат по малку несигурни, па таквиот начин на комуникација е најлошото нешто кое може да го направите за нив.

Лав

shto-sekoj-znak-go-vadi-od-takt-bliznacite-kje-puknat-na-zamolchi-devicite-prevrtuvaat-ochi-za-greshka-si-6.png

Лавовите се кралеви. Тие секогаш се лидери и во центарот на вниманието. Нема да ви успеат обидите да се надмудрувате со нив, а ни да покажете дека сте подобри, попаметни, или, пак, едноставно во право. Тие се одлично наоружани со аргументи, па сите вакви дуели обично ги завршуваат со победа.

Девица

shto-sekoj-znak-go-vadi-od-takt-bliznacite-kje-puknat-na-zamolchi-devicite-prevrtuvaat-ochi-za-greshka-si-7.png

Девиците превртуваат очи кога ќе им кажете дека направиле нешто погрешно. И не само тоа. Ако им ги посочите грешките, тие ќе ги искористат сите свои аналитички и истражувачки вештини, да ве уверат вас и самите себе - дека вие не сте во право.

Уште 6 знаци на следната страна...



Би можело да ве интересира:

Каков тип на жена избира секој хороскопски знак за брак? Сме слушнале за мажите кои излегуваат со некоја девојка, но потоа ја оставаат, б...
Со каков партнер секој од хороскопските знаци никогаш не би сакал да има секс (и зошто)? Лав - Кога станува збор за сексот, одбивни им се луѓето што изгледаат како озбор...
Што најмногу мразите (но не признавате), според хороскопскиот знак? Бик - Овие луѓе мразат кога некој им кажува што треба да прават и наместо да ја ...
Која секси игра на улоги му е омилена на секој хороскопски знак (и зошто)? Во голем број текстови се спомнува секси играта на улоги како начин да ѝ дозволи...
Кој е вашиот знак во арапскиот хороскоп и што открива за вас? Копје е првиот знак во арапскиот хороскоп и со него почнува, но и завршува годин...
Што ве прави убави во очите на другите, според хороскопскиот знак (а, не е поврзано со изгледот)? Вашиот прв инстинкт е да им помагате на другите, дури и кога станува збор за лич...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg