Според Forbes: Кои хороскопски знаци имаат најголема шанса да станат богати и славни?


Според Forbes: Кои хороскопски знаци имаат најголема шанса да станат богати и славни?

Лав

Тие се забавни и сакаат да се во центар на внимание, но не се доволно сериозни со парите.

8.79% од листата на најбогати се Лавови.

spored-forbes-koi-horoskopski-znaci-ima-najgolema-shansa-da-stanat-bogati-i-slavni-08.jpg

Вага

Тие се мирољубиви и сакаат сè да биде во баланс, но поради тоа неретко немаат сила да се борат за парите.

 8.8% од листата на најбогати се Ваги.

spored-forbes-koi-horoskopski-znaci-ima-najgolema-shansa-da-stanat-bogati-i-slavni-09.jpg

Девица

Тие се методични и перфекционисти и затоа имаат голем успех во животот.

Дури 9.62% од листата на најбогати се Девици.

spored-forbes-koi-horoskopski-znaci-ima-najgolema-shansa-da-stanat-bogati-i-slavni-10.jpg

Јарец

Тие се вредни и постојано вложуваат енергија во постигнување на целите, па затоа успеваат.

Дури 11.13% од листата на најбогати се Јарци.

spored-forbes-koi-horoskopski-znaci-ima-najgolema-shansa-da-stanat-bogati-i-slavni-11.jpg

Водолија

Тие се интелигентни и имаат одлучни комуникациски вештини, па дома носат голема заработувачка.

Дури 11.23% од листата на најбогати се Водолии.

spored-forbes-koi-horoskopski-znaci-ima-najgolema-shansa-da-stanat-bogati-i-slavni-12.jpg

Бик

Тие се одлучни и тврдоглави и затоа имаат најголем успех во животот.

Дури 12.68% од листата на најбогати се Бикови.

spored-forbes-koi-horoskopski-znaci-ima-najgolema-shansa-da-stanat-bogati-i-slavni-13.jpg

С. С. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Кои хороскопски знаци се најголеми соперници? Зошто со некои луѓе едноставно не се сложувате и честопати се расправате? Можеби...
3 хороскопски знаци на кои август ќе им донесе среќа во љубовта Ѕвездите и хороскопот не можат секогаш да им бидат наклонети на сите знаци, но з...
Овенот сака да го убие шефот, Раковите „бројат овци“ - што ги мачи зна... Многумина страдаат од несоница, а оние кои ја искусиле знаат колку е непријатна....