Биковите жалат за лошите зборови, Стрелци – за изгубените сакани: Што би промениле да можете да се вратите во минатото?


Биковите жалат за лошите зборови, Стрелци – за изгубените сакани: Што би промениле да можете да се вратите во минатото?

Вага

Се каете бидејќи сте потрошиле толку многу време на погрешната личност. Посакувате порано да сте ги виделе предупредувачките знаци.

Скорпија

Жал ви е што сте сакале да пораснете толку брзо. Посакувате повеќе да сте уживале во слободното време без обврски кога сте имале можност за тоа.

bikovite-zhalat-za-loshite-zborovi-strelci-za-izgubenite-sakani-shto-bi-promenile-da-mozhete-da-se-vratite-vo-minatoto-03.jpg

Стрелец

Посакувате да не сте се оттргнале од некоја личност што ви значела многу. Жал ви е што предоцна сте сфатиле колку всушност ја сакате.

Јарец

Посакувате да сте минувале повеќе време во забава. Жал ви што уште од најрана возраст сте премногу сериозна личност.

bikovite-zhalat-za-loshite-zborovi-strelci-za-izgubenite-sakani-shto-bi-promenile-da-mozhete-da-se-vratite-vo-minatoto-04.jpg

Водолија

Жалите затоа што сте бил опседнати со вашиот љубовен статус. Посакувате повеќе да сте уживале во вашите сингл денови.

Риби

Се каете затоа што во младоста сте го запоставиле менталното здравје. Жал ви е што не сте обрнувале доволно внимание на себе.

Спирова С. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

„Зошто се разбудив толку рано?“ - првата мисла на секој од знаците во новогодишното утро За некои е сосема обично утро како и секое друго. За други 1 јануари означува но...
Лавот е ненаситен, Близнаците пробуваат 10 парчиња во гардеробата - знаците на организирана шопинг т... Сезона на огромни попусти. Време е да се подновите со некое парче облека, или не...
Со кои познати личности го делите вашиот хороскопски знак? Најдобар начин да откриете колку сличности имате со вашите омилени познати лично...

Најчитани неделава