7 единствени кревети кои ги сакаме дома


7 единствени кревети кои ги сакаме дома

Човекот поминува третина од животот во кревет, па тогаш зошто тој да биде обичен и на моменти досаден?

7-edinstveni-kreveti-koi-gi-sakame-doma-001.jpg

Овие 7 кревети се тотална спротивност на оној кој го имате дома. Тие се надреално креативни, удобни во секоја поза и во секој дел од денот .

Токму затоа, ќе ги посакате во истиот момент...

Би можело да ве интересира:

Би спиеле во луксузен кревет-школка? Инспириран од бајката за „Малата сирена’’, португалскиот производител на луксузе...
12 начини како креативните дизајнери ни го олесниле животот Некои луѓе се толку генијални што речиси секогаш со паметни идеи успеваат да ни ...
Најкреативните производи кои сите ги сакаа во 2017 година (фото) Зарем денот не би бил подобар со мини машина за кафе, а домот поубав со ламба во...