Љубовен душек на кој ќе спиете гушнати без да ви трнат рацете


Љубовен душек на кој ќе спиете гушнати без да ви трнат рацете

Спиењето додека го гушкате партнерот може да биде болно и трнењето на рацете да ве разбуди од сон.

ljuboven-dusek-na-koj-ke-spiete-gusnati-bez-da-vi-trnat-racete-001.jpg

Ако сценариото ви е добро познато, љубовниот душек е паметната инвестиција која треба да ја направите.

Спиењето на него е удобно дури и ако рацете и нозете ви се испреплетени.

ljuboven-dusek-na-koj-ke-spiete-gusnati-bez-da-vi-trnat-racete-02.jpg

ljuboven-dusek-na-koj-ke-spiete-gusnati-bez-da-vi-trnat-racete-01.jpeg

Би можело да ве интересира:

Денес е светски на спиењето - Спални соби во кои сакаме да го „прослав... Сонот ни е неопходен на сите за квалитетен живот, а денес го одбележуваме денот ...
Кафуле во Сингапур го служи шеќерот како магично облаче над шолја кафе... Ако мислите дека не може да имате посладок ритуал за кафе од сегашниот, ова кафу...
Уникатна перница за партнерот да ве гушка на раат Овој уникатен изум спиењето во позицијата „лажичка“ ќе ви го направи вистинско з...