18 идеи како сами да направите новогодишни прстени за салфетки


18 идеи како сами да направите новогодишни прстени за салфетки

Кога сте домаќини за време на празниците, сè сакате да е совршено – од рецептите и храната, до декорациите на масата.

18-idei-kako-sami-da-napravite-novogodisni-prsteni-za-salfetki-001.jpg

Најлесен начин да ја декорирате масата дефинитивно се салфетките во секоја чинија со необични форми, украсени со прстени.

Откако ќе го усовршите виткањето на салфетките, преминете на следниот чекор – изработка на декоративни прстени.

Искористете ја креативноста и материјалите кои ги имате дома. Ви нудиме 18 предлози:

Би можело да ве интересира:

Дизајни за кои сигурно ќе кажете „каде да ги најдам?!“ Понекогаш едноставно е доволно само да видите некој предмет за да сфатите дека в...
Денес е светски на спиењето - Спални соби во кои сакаме да го „прослав... Сонот ни е неопходен на сите за квалитетен живот, а денес го одбележуваме денот ...
Спас во последна минута: Дизајни за празнични честитки кои треба само ... Ако и годинава се направивте на брзање, па купувавте подароци во 5 до 12, а до ч...