Мали „направи сам“ проекти кои ќе ви го разубавуваат секој ден
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк


Мали „направи сам“ проекти кои ќе ви го разубавуваат секој ден

Познато ни е на сите дека малите работи го прават животот поубав, посебно кога за нив сме се потрудиле сами. Така не само што си го разубавуваме денот, туку си го правиме и животот поисполнет.

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-01.jpg

За неколку мали „направи сам“ проекти, ќе ви биде потребно малку време за да ги креирате сами, а не само што ќе ви го разубават домот, туку и ќе ве развеселат...

1. Чувајте мала градина со зачини во слатки шолји кои ќе ви се насмевнуваат секое утро

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-1.jpg

2. Ако веќе ви недостасува зимата, пробајте да ја почувствувате со плетени лизгалки за чување на безопасни

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-2.jpg

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-3.jpg

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-4.jpg

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-5.jpg

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-7.jpg

3. Било која заостаната волна можете да ја направите во слатко еже за чување на шпенадлите

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-8.jpg

4. Можете да направите слатка маичка од секоја обична

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-9.jpg

5. Направете слатки балетанки, од старите здодевни

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-10.jpg

6. Или обетки со кои ќе бидете подготвени за следната роденденска забава

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-11.jpg

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-12.jpg

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-13.jpg

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-14.jpg

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-15.jpg

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-16.jpg

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-17.jpg

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-18.jpg

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-19.jpg

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-20.jpg

7. Уживајте во секоја голтка од забавна шолја

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-21.jpg

8. Нов и невообичаен подарок за саканите - сè повеќе бакнежи на секоја нова страна

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-22.jpg

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-23.jpg

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-24.jpg

9. Забавни саксии кои изгледаат како мили мачиња

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-26.jpg

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-27.jpg

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-28.jpg

10. Забавен привезок

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-29.jpg

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-30.jpg

11. Оригинално огледало за најмалите членови на семејството

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-31.jpg

12. Топли навлаки за гумените чизми кои секој дождовен тмурен ден ќе ви го прават поубав

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-32.jpg

13. Па и пазарувањето може да биде позабавно

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-33.jpg

14. Нова чанта за најмилите

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-34.jpg

15. Чувајте ги конците на слатки картони кои изгледаат како мачиња

mali-napravi-sam-proekti-koi-kje-vi-go-razubavuvaat-sekoj-den-35.jpg

Н. Г. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

18 опаковки заради кои ќе се прелажете да купите нешто што можеби и не ви треба За повеќе од нас, дизајнот на опаковката е пресуден кога треба да одбереме еден ...
Ултимативен водич за одлични фотографии на вашето следно патување Дали сте се нашле во ситуација кога сте направиле мноштво фотографии на вашето п...
20 работи кои сите ги сакаме во дворот кога ќе стопли Пролетта и летото се асоцијација за седенки во двор, со ладно пиво и внимателно ...