12 изуми за оние кои се намуртени кога треба да станат рано


12 изуми за оние кои се намуртени кога треба да станат рано

Денес секојдневно се измислуваат нови работи кои имаат за цел да ни го олеснат животот и да ни помогнат подобро да се соочуваме со рутината и секојдневието.

12-izumi-koi-kje-vi-go-olesnat-budenjeto-rano-nautro-01.jpg

Би рекле - креативноста на некои луѓе никогаш не завршува, а благодарение на нив имаме одлични изуми кои можеме секојдневно да ги употребуваме.

На пример:

1. Светилка која го имитира изгрејсонцето за да ви помогне полесно да се разбудите.

12-izumi-koi-kje-vi-go-olesnat-budenjeto-rano-nautro-1.jpg

2. Капа со која можете да си ја средите фризурата наутро за само неколку секунди.

12-izumi-koi-kje-vi-go-olesnat-budenjeto-rano-nautro-2.jpg

3. Чергичка која ќе ве потсетува да не ги оставате електричните уреди вклучени во струја.

12-izumi-koi-kje-vi-go-olesnat-budenjeto-rano-nautro-3.jpg

4. Мала чантичка која ја закачувате пред врата заедно со сите работи кои секогаш ги барате пред излегување.

12-izumi-koi-kje-vi-go-olesnat-budenjeto-rano-nautro-4.jpg

5. Тајмер за под туш кога ви треба нешто да ве потсети дека е доста со фантазирање.

12-izumi-koi-kje-vi-go-olesnat-budenjeto-rano-nautro-5.jpg

6. Чергичка за во тоалет која секогаш ќе ви става насмевка на лицето, дури и рано наутро.

12-izumi-koi-kje-vi-go-olesnat-budenjeto-rano-nautro-6.jpg

7. Апликација која ќе ве потсети на сите работи кои треба да ги проверите и направите рано наутро.

12-izumi-koi-kje-vi-go-olesnat-budenjeto-rano-nautro-7.png

8. Аларм кој мора да го превртите за да можете да го изгасите.

12-izumi-koi-kje-vi-go-olesnat-budenjeto-rano-nautro-08.jpg

9. Сè во едно - машина со која најбрзо ќе си подготвите појадок.

12-izumi-koi-kje-vi-go-olesnat-budenjeto-rano-nautro-10.jpg

10. Глинен сад со кој можете да направите омлет во микробранова за 45 секунди.

12-izumi-koi-kje-vi-go-olesnat-budenjeto-rano-nautro-11.png

11. Како да ја подготвите целата облека која ќе ја носат децата наредната недела?

12-izumi-koi-kje-vi-go-olesnat-budenjeto-rano-nautro-12.jpg

12. Туш со ароматерапија за да се подготвите за напорниот работен ден.

12-izumi-koi-kje-vi-go-olesnat-budenjeto-rano-nautro-13.png

Н. Г. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

10 работи кои тату артистите би сакале да престанете да ги правите Професионалните тату артисти откриваат дека клиентите упорно прават работи што г...
17 работи кои ги има во Јапонија, а дефинитивно ни требаат и нам Автобуските станици се одделени со стакло од патот, па на овој начин луѓето што ...
Работи кои ги има само Јапонија, а се потребни на целиот свет На остатокот од светот му се потребни многу работи какви што ги има само во Јапо...

Најчитани неделава