Некогаш vs. сега: Како се менуваа логоата на брендовите?
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк


Некогаш vs. сега: Како се менуваа логоата на брендовите?

Сè се менува со текот на времето. А, од овој факт, не се исклучок ниту брендовите.

nekogash-vs-sega-kako-se-menuvaat-logoata-na-brendovite-01.jpg

Познатите компании за своите клиенти се грижат не само со производите и промените на истите, туку и со модификување на логоата.

Како некогаш изгледале логоата на познатите брендови, а како денес?

„Walt Disney“

nekogash-vs-sega-kako-se-menuvaat-logoata-na-brendovite-1.jpg

„LEGO“

nekogash-vs-sega-kako-se-menuvaat-logoata-na-brendovite-2.jpg

„Burger King“

nekogash-vs-sega-kako-se-menuvaat-logoata-na-brendovite3.jpg

„Lay’s“

nekogash-vs-sega-kako-se-menuvaat-logoata-na-brendovite-4.jpg

„Instagram“

nekogash-vs-sega-kako-se-menuvaat-logoata-na-brendovite-5.jpg

„Discovery“

nekogash-vs-sega-kako-se-menuvaat-logoata-na-brendovite-6.jpg

„Google“

nekogash-vs-sega-kako-se-menuvaat-logoata-na-brendovite-7.jpg

„Lipton“

nekogash-vs-sega-kako-se-menuvaat-logoata-na-brendovite-8.jpg

„Coca-Cola“

nekogash-vs-sega-kako-se-menuvaat-logoata-na-brendovite-9.jpg

„Apple“

nekogash-vs-sega-kako-se-menuvaat-logoata-na-brendovite-10.jpg

„McDonald’s“

nekogash-vs-sega-kako-se-menuvaat-logoata-na-brendovite-11.jpg

„IKEA“

nekogash-vs-sega-kako-se-menuvaat-logoata-na-brendovite-12.jpg

„Starbucks“

nekogash-vs-sega-kako-se-menuvaat-logoata-na-brendovite-13.jpg

„Adidas“

nekogash-vs-sega-kako-se-menuvaat-logoata-na-brendovite-14.jpg

Н. Г. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Идеи за нежни тетоважи на кои нема да се „бунат“ ниту најстрогите роди... Минијатурни овошки, минималистички фигури, малечки животинчиња – каква тетоважа ...
15 хорор сцени во хотелски соби Кога погледот од хотелската ќе ве разочара, а сцената во тоалетот ќе ве остави п...
Фотограф трпеливо чека во музеи и ги фотографира посетителите кои „си ... Можеби на многу луѓе им е здодевно во музеј, но не и на овој фотограф.  ...