Спас за оние на кои постојано нешто им се лизга од раце


Спас за оние на кои постојано нешто им се лизга од раце

spas-za-onie-na-koi-postojano-nesto-im-se-lizga-od-race-1.jpg

А, веројатно на прво место е шампонот и гелот за туширање.

Некој конечно се сетил дека треба еден држач кој лесно се прикачува, а ќе ве заштити од борбата додека го фатите шампонот или гелот.

Едноставните работи честопати се и генијални:

spas-za-onie-na-koi-postojano-nesto-im-se-lizga-od-race-3.jpg

spas-za-onie-na-koi-postojano-nesto-im-se-lizga-od-race-2.jpg

spas-za-onie-na-koi-postojano-nesto-im-se-lizga-od-race-4.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Идеи за едноставни маски во последен момент за 1-ви април Ако сте од оние кои се љубители на маскенбал, тогаш веројатно веќе одамна сте ја...
Генијални идеи на кои никогаш не би се сетиле, а би ви биле од корист Благодарение на некои луѓе со креативни идеи и замисли, секојдневието со тек на ...
8 чудни дизајни кои им донеле богатство на луѓето кои ги смислиле Модерното време во кое живееме им дава на луѓето многу идеи и шанси како да зара...