Дизајн кој ви ги штити приватноста и мирот


Дизајн кој ви ги штити приватноста и мирот

dizajn-koj-vi-gi-stiti-privatnosta-i-mirot-01.jpg

Се работи за иновативно парче мебел за камуфлажа кое може да се постави на било која и било каква локација.

Приватната ајкула е костум кој ќе ве спаси од страшниот и бучен модерен свет.

Дизајнерот Yang Zhao конечно најде решение за интровертите и оние кои често ги нервираат гужвите и прашањата:

dizajn-koj-vi-gi-stiti-privatnosta-i-mirot-02.jpg

dizajn-koj-vi-gi-stiti-privatnosta-i-mirot-03.jpg

dizajn-koj-vi-gi-stiti-privatnosta-i-mirot-04.jpg

dizajn-koj-vi-gi-stiti-privatnosta-i-mirot-05.jpg

dizajn-koj-vi-gi-stiti-privatnosta-i-mirot-06.jpg

dizajn-koj-vi-gi-stiti-privatnosta-i-mirot-07.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

10 работи кои тату артистите би сакале да престанете да ги правите Професионалните тату артисти откриваат дека клиентите упорно прават работи што г...
Работи кои ги има само Јапонија, а се потребни на целиот свет На остатокот од светот му се потребни многу работи какви што ги има само во Јапо...
17 работи кои ги има во Јапонија, а дефинитивно ни требаат и нам Автобуските станици се одделени со стакло од патот, па на овој начин луѓето што ...

Најчитани неделава