Кул дизајни кои не сте знаеле дека ви требаат во бањата


Кул дизајни кои не сте знаеле дека ви требаат во бањата

Кој би рекол дека бањата може да биде простор за изразување на креативноста?

kul-dizajni-koi-ne-ste-znaele-deka-vi-trebaat-vo-banjata-001.jpg

Овие неколку дизајни и добро осмислени гаџети имаат намена да ви ги олеснат и разубават сите активности во тоалетот.

Бидејќи идеите доаѓаат под туш - водоотпорен тефтер

kul-dizajni-koi-ne-ste-znaele-deka-vi-trebaat-vo-banjata-1.jpg

Сунѓер микрофон

kul-dizajni-koi-ne-ste-znaele-deka-vi-trebaat-vo-banjata-2.jpg

Апаратче за цедење на пастата за заби

kul-dizajni-koi-ne-ste-znaele-deka-vi-trebaat-vo-banjata-3.jpg

Држач за сапун со магнет

kul-dizajni-koi-ne-ste-znaele-deka-vi-trebaat-vo-banjata-4.jpg

Кесички гел за туширање

kul-dizajni-koi-ne-ste-znaele-deka-vi-trebaat-vo-banjata-5_copy.jpg

Стикери за тушот

kul-dizajni-koi-ne-ste-znaele-deka-vi-trebaat-vo-banjata-6.jpg

Лепенка банана која не се лизга

kul-dizajni-koi-ne-ste-znaele-deka-vi-trebaat-vo-banjata-7.jpg

Уште еден механизам за полесно вадење на пастата за заби

kul-dizajni-koi-ne-ste-znaele-deka-vi-trebaat-vo-banjata-8.jpg

Диспанзер за гел за туширање

kul-dizajni-koi-ne-ste-znaele-deka-vi-trebaat-vo-banjata-9.jpg

Дрво за држење на толетната хартија

kul-dizajni-koi-ne-ste-znaele-deka-vi-trebaat-vo-banjata-10.jpg

Држач за четката со тајмер (колку долго треба да ги четкате забите)

kul-dizajni-koi-ne-ste-znaele-deka-vi-trebaat-vo-banjata-11.jpg

Морска ѕвезда која го спречува затнувањето на одводот

kul-dizajni-koi-ne-ste-znaele-deka-vi-trebaat-vo-banjata-12.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Дизајни за кои сигурно ќе кажете „каде да ги најдам?!“ Понекогаш едноставно е доволно само да видите некој предмет за да сфатите дека в...
15 секојдневни предмети кои биле дизајнирани со друга намена Многу од предметите кои секојдневно ги употребуваме биле пронајдени за сосема по...
Улични дизајни кои секој би ги посакал во својот град (фото) Оригиналните улични дизајни се вистинска реткост, а има многу кои сакаат улиците...