Бизарни дизајни за кои не сме сигурни колку се корисни


Бизарни дизајни за кои не сме сигурни колку се корисни

Модерниот живот е полн со паметни, корисни и генијални дизајни кои ни ги олеснуваат дури и најлесните активности.

bizarni-dizajni-za-koi-ne-sme-sigurni-kolku-se-korisni-001.jpg

Сепак, некои дизајнери претерале.

Ова е листа на најчудните и најбизарни дизајни, за кои не сме сигурни дека вршат работа:

1. Механизам за пренослива тоалетна хартија

bizarni-dizajni-za-koi-ne-sme-sigurni-kolku-se-korisni-1.jpg

2. Маска за куче во облик на клун од патка

bizarni-dizajni-za-koi-ne-sme-sigurni-kolku-se-korisni-2.jpg

3. Комбинезон за бебе со реси за чистење

bizarni-dizajni-za-koi-ne-sme-sigurni-kolku-se-korisni-3.jpg

4. Штитник за да не се испрскате кога јадете нудли

bizarni-dizajni-za-koi-ne-sme-sigurni-kolku-se-korisni-4.jpg

5. Апостолки со насадена трева

bizarni-dizajni-za-koi-ne-sme-sigurni-kolku-se-korisni-5.jpg

6. Чадор со целофан за цело тело

bizarni-dizajni-za-koi-ne-sme-sigurni-kolku-se-korisni-6.jpg

7. Шолја за пеглање на облеката

bizarni-dizajni-za-koi-ne-sme-sigurni-kolku-se-korisni-7.jpg

Едно заедничко прашање за сите: Зошто?

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Дизајни за кои сигурно ќе кажете „каде да ги најдам?!“ Понекогаш едноставно е доволно само да видите некој предмет за да сфатите дека в...
Генијални идеи на кои никогаш не би се сетиле, а би ви биле од корист Благодарение на некои луѓе со креативни идеи и замисли, секојдневието со тек на ...
Генијални клупи кои ќе му дадат шарм на секој град (фото) Клупа обрасната со дрво или пак клупа која „порачува“ дека сте отворени за разго...

Најчитани неделава