Идеја како да ги искористите кујнските додатоци, кои не ви требаат дома
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Software Engineer 13-03-2018
Продавач 20-03-2018


Идеја како да ги искористите кујнските додатоци, кои не ви требаат дома

Дали сте свесни колку често купувате апарати за домаќинство, кои многу ретко или воопшто не ги употребувате? Не грижете се, ваквите грешки се случуваат секому, не само на вас, а фотографиите во продолжение се вистински доказ за тоа.

ideja-plus-kako-da-gi-iskoristite-kujnskite-gadzeti-koi-ne-vi-trebaat-po-doma-2.jpg

Креативните умови решиле да ги искористат сите апарати за домаќинство кои не им се потребни по дома, за да го направат најнесекојдневниот велосипед за достава на сите времиња. Секако, мора да им ја пофалиме оригиналноста.

Дополнително интересна информација е тоа што овој велосипед е во употреба, а компанијата „Deliveroo“ го користи како превозно средство за вршење достава на храна низ Лондон.

Доколку немате идеја што практично да направите со неискористените кујнски додатоци, време е да добиете инспирација.

ideja-plus-kako-da-gi-iskoristite-kujnskite-gadzeti-koi-ne-vi-trebaat-po-doma-3.jpg

ideja-plus-kako-da-gi-iskoristite-kujnskite-gadzeti-koi-ne-vi-trebaat-po-doma-4.jpg

ideja-plus-kako-da-gi-iskoristite-kujnskite-gadzeti-koi-ne-vi-trebaat-po-doma-5.jpg

ideja-plus-kako-da-gi-iskoristite-kujnskite-gadzeti-koi-ne-vi-trebaat-po-doma-6.jpg

ideja-plus-kako-da-gi-iskoristite-kujnskite-gadzeti-koi-ne-vi-trebaat-po-doma-7.jpg

ideja-plus-kako-da-gi-iskoristite-kujnskite-gadzeti-koi-ne-vi-trebaat-po-doma-8.jpg

ideja-plus-kako-da-gi-iskoristite-kujnskite-gadzeti-koi-ne-vi-trebaat-po-doma-9.jpg

 С. У. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Автомати на кои можете да купите сè - Од пица, до бесплатна приказна Јапонија секогаш успева да нè изненади, посебно со своите автомати кои можете да...
Хотелска соба во која се чувствувате „како дома“ Што e тоа што најчесто го забележувате кога ќе влезете во хотелска соба? Просто...
Магија во вашиот дом: Ламби во форма на месечина Вселената сега ви е на дофат на рака! Нема ништо толку прекрасно како гледање во...