Победничките идеи од натпреварот за најкреативен дизајн 2017


Победничките идеи од натпреварот за најкреативен дизајн 2017

Наградите „A’ Design“ се магнет за креативност и секоја година привлекуваат креативци и творци од целиот свет.

najunikatnite-i-krativnite-dizajni-od-a-design-01.jpg

А, победниците на штотуку беа објавени и наградени за нивната иновативност.

Нивните дизајни се одликуваат не само со креативност, туку и практичност, модерност и ефикасна употреба на просторот и материјалите.

Ова се некои од најубавите дизајни:

Н. Г. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Дизајни за кои сигурно ќе кажете „каде да ги најдам?!“ Понекогаш едноставно е доволно само да видите некој предмет за да сфатите дека в...
13 апсурдни дизајни кои не му затребале на никој, никогаш Иако честопати знаеме да купуваме работи кои реално и не ни требаат, овие апсурд...
Дизајни кои може да ги најдете онлајн и ќе ви го олеснат секојдневието засекогаш (фото) Колку пати се случило додека скролате низ онлајн продавниците да пронајдете рабо...