Паметни реклами кои со сигурност ќе ви го привлечат вниманието


Паметни реклами кои со сигурност ќе ви го привлечат вниманието

Добрата реклама е златниот рецепт за успех. И понекогаш успешната реклама не вклучува секс, голотија, провокации и многу пари.

pametni-reklami-koi-go-privlekuvaat-pogledot-001.jpg

Потребна ви е само паметна идеја за потрошувачите да не можат да го одвојат погледот од рекламата:

Отворете ги очите со кафе

pametni-reklami-koi-go-privlekuvaat-pogledot-1.jpg

За омилената храна да не ви создава болка – реклама за паста за заби

pametni-reklami-koi-go-privlekuvaat-pogledot-2.jpg

Реклама на авиокомпанија – до кои дестинации има летови, објаснето само на едно знаме

pametni-reklami-koi-go-privlekuvaat-pogledot-3.jpg

Оптичка илузија со чадори

pametni-reklami-koi-go-privlekuvaat-pogledot-4.jpg

Крекери за слабеење на дебелките кутриња

pametni-reklami-koi-go-privlekuvaat-pogledot-5.jpg

Неколку таблетки и повторно сте примерен работник

pametni-reklami-koi-go-privlekuvaat-pogledot-6.jpg

Користете само колку што ви треба – реклама за заштеда на вода

pametni-reklami-koi-go-privlekuvaat-pogledot-7.jpg

За никој да не знае што сте јаделе

pametni-reklami-koi-go-privlekuvaat-pogledot-8.jpg

Екстремно лут чипс

pametni-reklami-koi-go-privlekuvaat-pogledot-9.jpg

Никој не „одгледува“ кечап како Heinz

pametni-reklami-koi-go-privlekuvaat-pogledot-10.jpg

McDonald’s отворен 24 часа

pametni-reklami-koi-go-privlekuvaat-pogledot-11.jpg

Моќта на бричот

pametni-reklami-koi-go-privlekuvaat-pogledot-12.jpg

Ноќна крема

pametni-reklami-koi-go-privlekuvaat-pogledot-13.jpg

Паста за полирање на чевли

pametni-reklami-koi-go-privlekuvaat-pogledot-14.jpg

Екстремна прецизност за паркинг на Volkswagen

pametni-reklami-koi-go-privlekuvaat-pogledot-15.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

12 најбизарни изуми на кои жените во светот трошат пари Oд влошки против „камилско стапало“ до перница за гради за тие што спијат на стр...
13 апсурдни дизајни кои не му затребале на никој, никогаш Иако честопати знаеме да купуваме работи кои реално и не ни требаат, овие апсурд...
15 хорор сцени во хотелски соби Кога погледот од хотелската ќе ве разочара, а сцената во тоалетот ќе ве остави п...