14 изуми кои заслужуваат признание за олеснување на животот


14 изуми кои заслужуваат признание за олеснување на животот

Има работи кои ни го отежнуваат животот, но за среќа постојат и ситници кои го прават полесен. Овие дизајни дефинитивно се во втората категорија.

14-izumi-koi-zasluzuvaat-priznanie-za-olesnuvanje-na-zivotot-001.jpg

Ќе ве натераат да се запрашате зошто сè уште ги немате дома:

1. Огледало кое грее за стаклото да не се заматува од пареа

14-izumi-koi-zasluzuvaat-priznanie-za-olesnuvanje-na-zivotot-01.jpg

2. Двострана паста за заби

14-izumi-koi-zasluzuvaat-priznanie-za-olesnuvanje-na-zivotot-02.jpg

3. Двострана ламба

14-izumi-koi-zasluzuvaat-priznanie-za-olesnuvanje-na-zivotot-03.jpg

4. Мултифункционален држач за смартфони и таблети

14-izumi-koi-zasluzuvaat-priznanie-za-olesnuvanje-na-zivotot-04.jpg

5. Дигитална касичка

14-izumi-koi-zasluzuvaat-priznanie-za-olesnuvanje-na-zivotot-05.jpg

6. Очила за сонце на склопување

14-izumi-koi-zasluzuvaat-priznanie-za-olesnuvanje-na-zivotot-06.jpg

7. Мини пегла

14-izumi-koi-zasluzuvaat-priznanie-za-olesnuvanje-na-zivotot-07.jpg

8. Пеперутка-тастатура

14-izumi-koi-zasluzuvaat-priznanie-za-olesnuvanje-na-zivotot-08.jpg

9. Кревет за оние кои не сакаат да станат од него

14-izumi-koi-zasluzuvaat-priznanie-za-olesnuvanje-na-zivotot-09.jpg

10. Скенер за лажни логоа и брендови

14-izumi-koi-zasluzuvaat-priznanie-za-olesnuvanje-na-zivotot-10.jpg

11. Машина за диплење облека

14-izumi-koi-zasluzuvaat-priznanie-za-olesnuvanje-na-zivotot-masina-diplenje.jpg

12. Чевли за виски љубители

14-izumi-koi-zasluzuvaat-priznanie-za-olesnuvanje-na-zivotot-12.jpg

13. Гуми кои не може да се дупнат

14-izumi-koi-zasluzuvaat-priznanie-za-olesnuvanje-na-zivotot-13.jpg

14. Блуза која се загрева

14-izumi-koi-zasluzuvaat-priznanie-za-olesnuvanje-na-zivotot-14.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Дизајни за кои сигурно ќе кажете „каде да ги најдам?!“ Понекогаш едноставно е доволно само да видите некој предмет за да сфатите дека в...
10 работи кои тату артистите би сакале да престанете да ги правите Професионалните тату артисти откриваат дека клиентите упорно прават работи што г...
17 работи кои ги има во Јапонија, а дефинитивно ни требаат и нам Автобуските станици се одделени со стакло од патот, па на овој начин луѓето што ...