10 дизајни само за оние со вишок пари


10 дизајни само за оние со вишок пари

Златен iPhone - 59.860 евра

Смартфоните на Apple се секако скапи, а за оние што сакаат да водат полуксузен живот, постојат и такви од злато, платина и дијаманти.

10-bezobrazno-skapi-predmeti-koi-se-razlikuvaat-od-obichnite-samo-po-cenata-07.jpg

Позлатена када во вид на лежалка - 53.523 евра

Оние кои патат за луксуз, можат да се бањаат во оваа позлатена „лежалка“ за „само“ 53.523 евра.

10-bezobrazno-skapi-predmeti-koi-se-razlikuvaat-od-obichnite-samo-po-cenata-08.jpg

Накит за очи - 13.300 евра

Индиските дизајнери се надминаа себеси со овие контактни леќи, а производителите тврдат дека златото и дијамантите не им пречат на очите.

10-bezobrazno-skapi-predmeti-koi-se-razlikuvaat-od-obichnite-samo-po-cenata-09.jpg

Златни слушалки со дијаманти - 8.500 евра

Оние кои би си купиле златен iPhone, можат да го искомбинираат со овие слушалки.

10-bezobrazno-skapi-predmeti-koi-se-razlikuvaat-od-obichnite-samo-po-cenata-10.jpg

Чипс, 5 парчиња - 47 евра

Најскапиот чипс во светот се произведува во Шведска и се состои од мацутаке печурки, морска трева, домашен кромид и индиско пале але пиво.

10-bezobrazno-skapi-predmeti-koi-se-razlikuvaat-od-obichnite-samo-po-cenata-11.jpg

М. М. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

10 работи кои тату артистите би сакале да престанете да ги правите Професионалните тату артисти откриваат дека клиентите упорно прават работи што г...
17 работи кои ги има во Јапонија, а дефинитивно ни требаат и нам Автобуските станици се одделени со стакло од патот, па на овој начин луѓето што ...
Кутија полна со ситници – Идеален подарок за кога немате идеја што да купите (фото) Дали и вие сте од оние на кои им е најтешко кога треба да бираат подарок за неко...