Улични дизајни кои секој би ги посакал во својот град (фото)


Улични дизајни кои секој би ги посакал во својот град (фото)

Оригиналните улични дизајни се вистинска реткост, а има многу кои сакаат улиците да им ги красат уникатни дела.

ulichni-dizajni-koi-sekoj-bi-gi-posakal-vo-svojot-grad-foto-01.jpg

Декорирани тротоари, впечатливи пешачки премини, примамливи излози од продавници и необични автобуски станици се само дел од работите со кои дизајнерите низ светот можат да се пофалат.

Постојат многу начини како луѓето да се воодушеват додека шетаат по улиците, а истовремено да имаат корист од дизајните кои некој добро ги смислил.

Неколку примери за надворешни дизајни кои секој би посакал да ги има во својот град:

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Дизајни за кои сигурно ќе кажете „каде да ги најдам?!“ Понекогаш едноставно е доволно само да видите некој предмет за да сфатите дека в...
Урбани дизајни кои може да најдат примена во секој град (фото) Многу луѓе сакаат поголемиот дел од времето да го поминат на отворено, наместо д...
Генијални клупи кои ќе му дадат шарм на секој град (фото) Клупа обрасната со дрво или пак клупа која „порачува“ дека сте отворени за разго...

Најчитани неделава