Корисни изуми за кои треба да им бидеме благодарни на дизајнерите


Корисни изуми за кои треба да им бидеме благодарни на дизајнерите

Живееме во период кога технологијата многу напредува и постојано се смислува нешто ново што ни го олеснува животот.

korisni-izumi-za-koi-treba-da-im-bideme-blagodarni-na-dizajnerite-01.jpg

Досега дизајнерите многупати се имаат надминато себеси со изуми кои секој би ги посакал во секојдневниот живот.

Дел од нив навистина може да се наречат ремек-дела, со оглед на тоа што тие имаат одличен дизајн и неверојатна функционалност.

Изуми за кои треба да им бидеме благодарни на дизајнерите:

Едноставен изум кој ќе направи кучето секогаш да гледа во камера

8209365-14291789_1204566529586414_8572553025752618729_n-1513152665-650-27ab25049c-1513580818.jpg

Колан кој секогаш ќе ви се најде како потпирач за шише

8209865-14650260_1288519111180411_2860732764923527311_n-1513236819-650-afa5899ebb-1513580818.jpg

Полица за бескрајно уживање во бањата

8208915-14183962_10155175286549377_2020265504898788203_n-1513155187-650-c7f5ad3499-1513580818.jpg

Ласерски ножици кои исцртуваат права линија за рамно сечење

8208965-81lAZaK-luL_SL1500_-1513225456-650-06b58dadfd-1513580818.jpg

Сад со дополнителни елементи за сос

8209015-61XxKUG-yjL-1513155818-650-ad7cbd2097-1513580818.jpg

Држач за лак за нокти

8209065-22851718_1587100648014985_7619973458463713764_n-1513158674-650-6a9d65ac39-1513580818.jpg

Екстрактор за паста за заби

8209165-616h-3iM0pL_SL1001_-1513166946-650-4a992e941c-1513580818.jpg

Направа за отстранување на опашката на јагодите

8209215-1a6cb74f-643c-4182-8e34-41e787beecd9-1513256467-650-8287082b5a-1513580818.jpg

Кога немате џебови – влечки со скриен џеб

8209265--1513158343-650-415b3cb663-1513580818.jpg

Уште 9 изуми на следната страна...Би можело да ве интересира:

Кога дизајнерите ќе ги претворат обичните работи во генијални ремек-де... Многупати дизајнерите знаат да нè изненадат со својата работа и генијална креати...
Идеални изуми за оние кои ништо не може да ги стопли кога е ладно Кога температурите малку ќе паднат, оние најзимурливите се соочуваат со вистинск...
12 одлични изуми кои ќе му го олеснат животот на секој родител Електрична количка која вози сама на копче и ѝ се подесува брзината и уште 11 ин...