Кога амбалажите продаваат... (фото)


Кога амбалажите продаваат... (фото)

Амбалажата на еден производ може да го стави неговиот квалитет во втор план и тоа е одличен успех во сферата на маркетингот и дизајнот.

koga-ambalazite-prodavaat-001.jpg

Има толку многу варијации на еден ист производ, што кога ќе застанете пред полиците во супермаркетите, невозможно е да се одлучите.

Овие амбалажи дефинитивно ви ја олеснуваат работата, бидејќи без двоумење ќе посегнете по нив, наместо по нивната конкуренција:

Вино – крв од грозје

koga-ambalazite-prodavaat-01.jpg

Чили сос

koga-ambalazite-prodavaat-02.jpg

koga-ambalazite-prodavaat-03.jpg

Шише вино од кое се вадат две чаши

koga-ambalazite-prodavaat-04.jpg

Чадор полн со свеж зеленчук

koga-ambalazite-prodavaat-05.jpg

Ластичиња за коса

koga-ambalazite-prodavaat-06.jpg

Маслиново масло доволно за една порција

koga-ambalazite-prodavaat-07.jpg

Млеко директно од крава

koga-ambalazite-prodavaat-08.jpg

Пица на парче

koga-ambalazite-prodavaat-09.jpg

Розово вино кое ви става розови очила

koga-ambalazite-prodavaat-10.jpg

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

Шолји со дрски пораки за несаканите гости во вашиот дом (фото) Дали некому не шега би му се заканиле дека сте ставиле отров во кафето или чајот...
10 брилијантни изуми кои го прават секојдневниот живот подобар Како што сите знаеме, среќата е во малите нешта. На сите во секојдневието н...
Кога рекламата е генијална: Примери како маркетингот може да биде вист... Маркетингот, поточно рекламите веќе не се нешто неподносливо коешто веднаш чекат...