Кул дизајни на кои со задоволство би си ја потрошиле платата


Кул дизајни на кои со задоволство би си ја потрошиле платата

Дизајнерите се луѓе со непресушна инспирација. Секој ден создаваат ситници кои ни го разубавуваат или превртуваат наопаку целото секојдневие.

kul-dizajni-na-koi-so-zadovolstvo-bi-si-ja-potrosile-platata-001.jpg

Кога еднаш ќе откриете какви верзии на „обичните“ работи постојат, никогаш нема да се вратите на основната верзија.

Кул дизајни на кои сигурно и вие би си ја потрошиле платата:

Додаток за УСБ - куче кое загризува

kul-dizajni-na-koi-so-zadovolstvo-bi-si-ja-potrosile-platata-01.jpg

Максимална поддршка од едно столче

kul-dizajni-na-koi-so-zadovolstvo-bi-si-ja-potrosile-platata-02.jpg

Тетрис плочки

kul-dizajni-na-koi-so-zadovolstvo-bi-si-ja-potrosile-platata-03.jpg

Соодветна фиока за секое парче гардероба

kul-dizajni-na-koi-so-zadovolstvo-bi-si-ja-potrosile-platata-04.jpg

Лебдечка маса

kul-dizajni-na-koi-so-zadovolstvo-bi-si-ja-potrosile-platata-05.jpg

Столчиња како крила на пеперутка

kul-dizajni-na-koi-so-zadovolstvo-bi-si-ja-potrosile-platata-06.jpg

Штосна ламба

kul-dizajni-na-koi-so-zadovolstvo-bi-si-ja-potrosile-platata-07.jpg

Полици кои ги држат суперхерои

kul-dizajni-na-koi-so-zadovolstvo-bi-si-ja-potrosile-platata-08.jpg

Речиси транспарентно столче

kul-dizajni-na-koi-so-zadovolstvo-bi-si-ja-potrosile-platata-09.jpg

Корисно ракче за мини алати

kul-dizajni-na-koi-so-zadovolstvo-bi-si-ja-potrosile-platata-10.jpg

Листата продолжува на следна страна...Би можело да ве интересира:

10 кул изуми што ќе ни го олеснат животот Верувале или не, сега можете да носите иста јакна во текот на целата година, таа...
Кул дизајни во кои ќе се заљубите на прв поглед Имагинацијата на вистински професионалните дизајнери не знае за граници, а овие ...
Дизајни за кои сигурно ќе кажете „каде да ги најдам?!“ Понекогаш едноставно е доволно само да видите некој предмет за да сфатите дека в...

Најчитани неделава