Генијални дизајни за луѓе кои веруваат дека „помалку е повеќе“


Генијални дизајни за луѓе кои веруваат дека „помалку е повеќе“

Има нешто екстремно задоволувачко во минималимот, од уредување на домот, преку облеката, до целокупниот начин на живот.

genijalni-dizajni-za-lugje-koi-veruvaat-deka-pomalku-e-povekje-001.jpg

Чистите линии и едноставноста со која зрачат следниве дизајни ќе направат да се почувствувате полесно, послободно и безгрижно.

Во свет каде материјалното се цени најмногу и целиот раскош мора да се покаже, постојат и такви луѓе кои веруваат дека „помалку е повеќе“.

Дизајните во продолжение се за вторите:

Извор

Би можело да ве интересира:

Дизајни за кои сигурно ќе кажете „каде да ги најдам?!“ Понекогаш едноставно е доволно само да видите некој предмет за да сфатите дека в...
Дизајни кои може да ги најдете онлајн и ќе ви го олеснат секојдневието... Колку пати се случило додека скролате низ онлајн продавниците да пронајдете рабо...
Кул дизајни кои ќе го доведат концептот за комфор во домот на ново нив... Дизајнерите не застануваат со нивниот креативен ум и постојано измислуваат дизај...