Кујнски дизајни кои ги олеснуваат честите и досадни проблеми при готвење


Кујнски дизајни кои ги олеснуваат честите и досадни проблеми при готвење

Комфорот и корисноста се двете основни работи кои секој сака да ги има во кујната, колку и тоа да не е омиленото место од домот.

kujnski-dizajni-koi-gi-olesnuvaat-cestite-i-dosadni-problemi-so-gotvenje-001.jpg

Овие дизајни заслужуваат златен медал поради многу причини – корисни се, лесни за употреба, уште полесни за одржување чисти и најдоброто од сè, се решение за кујнските проблеми кои мислевте дека се нерешливи.

Ситници кои ја олеснуваат работата во кујна:

Силиконско капаче кое се прилагодува на сè

kujnski-dizajni-koi-gi-olesnuvaat-cestite-i-dosadni-problemi-so-gotvenje-1.jpg

Држач за кеса за ѓубре

kujnski-dizajni-koi-gi-olesnuvaat-cestite-i-dosadni-problemi-so-gotvenje-2.jpg

Силиконска кеса за подготовка на тесто без да ги извалкате рацете

kujnski-dizajni-koi-gi-olesnuvaat-cestite-i-dosadni-problemi-so-gotvenje-3.jpg

Четкичка за рамномерно нанесување масло

kujnski-dizajni-koi-gi-olesnuvaat-cestite-i-dosadni-problemi-so-gotvenje-4.jpg

Алатка за ситнење на кашкавали и сирења

kujnski-dizajni-koi-gi-olesnuvaat-cestite-i-dosadni-problemi-so-gotvenje-5.jpg

Мултифункционално шише

kujnski-dizajni-koi-gi-olesnuvaat-cestite-i-dosadni-problemi-so-gotvenje-6.jpg

Торбичка во која може да испечете компири за 4 минути

kujnski-dizajni-koi-gi-olesnuvaat-cestite-i-dosadni-problemi-so-gotvenje-7.jpg

Додаток на чинијата за сосови

kujnski-dizajni-koi-gi-olesnuvaat-cestite-i-dosadni-problemi-so-gotvenje-8.jpg

Сад кој е невозможно да се преврти

kujnski-dizajni-koi-gi-olesnuvaat-cestite-i-dosadni-problemi-so-gotvenje-9.jpg

Дизајн за спирално исечен зеленчук

kujnski-dizajni-koi-gi-olesnuvaat-cestite-i-dosadni-problemi-so-gotvenje-10.jpg

Додаток за прецизно истурање

kujnski-dizajni-koi-gi-olesnuvaat-cestite-i-dosadni-problemi-so-gotvenje-11.jpg

Додаток кој го спречува истекувањето на ситната храна од кесичката

kujnski-dizajni-koi-gi-olesnuvaat-cestite-i-dosadni-problemi-so-gotvenje-12.jpg

Капак со кој водата сигурно нема да претече

kujnski-dizajni-koi-gi-olesnuvaat-cestite-i-dosadni-problemi-so-gotvenje-13.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Дизајни за кои сигурно ќе кажете „каде да ги најдам?!“ Понекогаш едноставно е доволно само да видите некој предмет за да сфатите дека в...
10 брилијантни изуми кои го прават секојдневниот живот подобар Како што сите знаеме, среќата е во малите нешта. На сите во секојдневието н...
Работи кои ги има само Јапонија, а се потребни на целиот свет На остатокот од светот му се потребни многу работи какви што ги има само во Јапо...

Најчитани неделава