10 корисни работи кои може да ги купите од Aliexpress за помалку од 1 долар


10 корисни работи кои може да ги купите од Aliexpress за помалку од 1 долар

Онлајн купувањето во одредени случаи може да биде апсолутен погодок, посебно кога се работи за евтини геџети и ситници кои ги решаваат секојдневните проблеми за многу мала сума.

10-korisni-raboti-koi-moze-da-gi-kupite-od-aliexpress-za-pomalku-od-1-dolar-001.jpg

Така, на Aliexpress може да си купите 10 корисни работи кои чинат само 1 долар или многу помалку.

Наполнете ја онлајн кошничката со ситници без да платите цело богатство:

Заштитник за полнач со фигури – 0,24 долари

10-korisni-raboti-koi-moze-da-gi-kupite-od-aliexpress-za-pomalku-od-1-dolar-01.jpg

Подлога која спречува лизгање – 0,75 долари

10-korisni-raboti-koi-moze-da-gi-kupite-od-aliexpress-za-pomalku-od-1-dolar-02.jpg

Држачи за очила за во автомобил – 0,96 долари

10-korisni-raboti-koi-moze-da-gi-kupite-od-aliexpress-za-pomalku-od-1-dolar-03.jpg

Кутивче за слушалки и полнач – 0,63 долари

10-korisni-raboti-koi-moze-da-gi-kupite-od-aliexpress-za-pomalku-od-1-dolar-04.jpg

Држач за мобилен – 0,39 долари

10-korisni-raboti-koi-moze-da-gi-kupite-od-aliexpress-za-pomalku-od-1-dolar-05.jpg

Клип за пари – 0,78 долари

10-korisni-raboti-koi-moze-da-gi-kupite-od-aliexpress-za-pomalku-od-1-dolar-06.jpg

Масажер за глава – 0,60 долари

10-korisni-raboti-koi-moze-da-gi-kupite-od-aliexpress-za-pomalku-od-1-dolar-07.jpg

Ракавици со кои може да користите смартфон – 0,83 долари

10-korisni-raboti-koi-moze-da-gi-kupite-od-aliexpress-za-pomalku-od-1-dolar-08.jpg

Преносен отварач за вино – 0,85 долари

10-korisni-raboti-koi-moze-da-gi-kupite-od-aliexpress-za-pomalku-od-1-dolar-09.jpg

Вселенски мемо стикери – 0,71 долари

10-korisni-raboti-koi-moze-da-gi-kupite-od-aliexpress-za-pomalku-od-1-dolar-10.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Кул дизајни кои се доказ дека и обичните работи може да бидат ремек-де... Иако сме навикнати некои секојдневни работи да ги гледаме со еден ист дизајн, се...
Кујнски дизајни кои ги олеснуваат честите и досадни проблеми при готве... Комфорот и корисноста се двете основни работи кои секој сака да ги има во кујнат...
Кога дизајнерите ќе ги претворат обичните работи во генијални ремек-де... Многупати дизајнерите знаат да нè изненадат со својата работа и генијална креати...