Корисни ситници од 2 долари и помалку, достапни на AliExpress


Корисни ситници од 2 долари и помалку, достапни на AliExpress

За оние кои сакаат да купуваат ситници, AliExpress е рајот за онлајн шопинг.

korisni-sitnici-od-2-dolari-i-pomalku-dostapni-na-aliexpress-001.jpg

Декоративни ситници за низ дома, геџети кои ќе ви го олеснат готвењето или секојдневните проблеми, па сè до работи кои можеби не ви се неопходни, но од што се евтини – едноставно мора да ги имате.

Што може да купите за помалку од 2 долари на AliExpress, а навистина да ви биде корисно?

Декоративни стикери како огледало

korisni-sitnici-od-2-dolari-i-pomalku-dostapni-na-aliexpress-01.jpg

Стопер за вратата да не удира во ѕидот (во облик на ѕвездички)

korisni-sitnici-od-2-dolari-i-pomalku-dostapni-na-aliexpress-02.jpg

Силиконски модли за декорации во облик на пердув

korisni-sitnici-od-2-dolari-i-pomalku-dostapni-na-aliexpress-03.jpg

Леплив држач за да не ги барате електронските уреди низ дома

korisni-sitnici-od-2-dolari-i-pomalku-dostapni-na-aliexpress-04.jpg

Декоративен тапет со 3D цигли

korisni-sitnici-od-2-dolari-i-pomalku-dostapni-na-aliexpress-05.jpg

Стикер – месечина кој свети во темница

korisni-sitnici-od-2-dolari-i-pomalku-dostapni-na-aliexpress-06.jpg

Приврзок кој реагира на вашиот глас (за оние кои постојано ги бараат клучевите)

korisni-sitnici-od-2-dolari-i-pomalku-dostapni-na-aliexpress-07.jpg

Уште 7 на следната страна...Би можело да ве интересира:

Кутија полна со ситници – Идеален подарок за кога немате идеја што да ... Дали и вие сте од оние на кои им е најтешко кога треба да бираат подарок за неко...
10 корисни работи кои може да ги купите од Aliexpress за помалку од 1 ... Онлајн купувањето во одредени случаи може да биде апсолутен погодок, посебно ког...
15 работи кои ќе ви го олеснат животот за помалку од 20 долари Постојат толку многу модерни дизајни и изуми кои може да ги решат вашите секојдн...