18 опаковки заради кои ќе се прелажете да купите нешто што можеби и не ви треба


18 опаковки заради кои ќе се прелажете да купите нешто што можеби и не ви треба

За повеќе од нас, дизајнот на опаковката е пресуден кога треба да одбереме еден од повеќето слични производи.

18-opakovki-zaradi-koi-ke-se-prelazete-da-kupite-nesto-sto-mozebi-i-ne-vi-treba-2-001.jpg

Па така, овие дизајнери сериозно си ја сфатиле работата и успешно се борат против конкуренцијата.

Иако производите се можеби сосема обични, нивните опаковки ќе ве натераат да ги купите, дури и да не ви требаат во моментот:

Сет алати

18-opakovki-zaradi-koi-ke-se-prelazete-da-kupite-nesto-sto-mozebi-i-ne-vi-treba-01.jpg

18-opakovki-zaradi-koi-ke-se-prelazete-da-kupite-nesto-sto-mozebi-i-ne-vi-treba-02.jpg

Кесички чај

18-opakovki-zaradi-koi-ke-se-prelazete-da-kupite-nesto-sto-mozebi-i-ne-vi-treba-03.jpg

18-opakovki-zaradi-koi-ke-se-prelazete-da-kupite-nesto-sto-mozebi-i-ne-vi-treba-04.jpg

18-opakovki-zaradi-koi-ke-se-prelazete-da-kupite-nesto-sto-mozebi-i-ne-vi-treba-05.jpg

Гумени бонбони

18-opakovki-zaradi-koi-ke-se-prelazete-da-kupite-nesto-sto-mozebi-i-ne-vi-treba-06.jpg

Леден чај

18-opakovki-zaradi-koi-ke-se-prelazete-da-kupite-nesto-sto-mozebi-i-ne-vi-treba-07.jpg

Футуристички спакувани зачини

18-opakovki-zaradi-koi-ke-se-prelazete-da-kupite-nesto-sto-mozebi-i-ne-vi-treba-08.jpg

18-opakovki-zaradi-koi-ke-se-prelazete-da-kupite-nesto-sto-mozebi-i-ne-vi-treba-09.jpg

Опаковки за кондоми, според големината

18-opakovki-zaradi-koi-ke-se-prelazete-da-kupite-nesto-sto-mozebi-i-ne-vi-treba-10.jpg

18-opakovki-zaradi-koi-ke-se-prelazete-da-kupite-nesto-sto-mozebi-i-ne-vi-treba-11.jpg

Продолжуваат на следната страна...Би можело да ве интересира:

Кутија полна со ситници – Идеален подарок за кога немате идеја што да ... Дали и вие сте од оние на кои им е најтешко кога треба да бираат подарок за неко...
10 брилијантни изуми кои го прават секојдневниот живот подобар Како што сите знаеме, среќата е во малите нешта. На сите во секојдневието н...
Шолји со дрски пораки за несаканите гости во вашиот дом (фото) Дали некому не шега би му се заканиле дека сте ставиле отров во кафето или чајот...